Als spelling een kwelling is

‘Als Spelling een Kwelling is’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel, ‘Spelend Spellen’ behandelt de spellingregels tot en met het vierde leerjaar of groep 6. In het tweede boek, ‘Spellen met succes’ vinden we de moeilijkere spellingleerstof voor kinderen vanaf het vijfde leerjaar en volwassenen.

kaft als spelling een kwelling is

Deze boeken zijn een zeer goed naslagwerk en oefenboek voor professionele begeleiders en leerkrachten. Het eerste boek geeft de belangrijkste regels en weetwoorden weer en vormt een goede basis voor de spellingremediëring. Het tweede boek is zeer exhaustief en bevat alle regels die een gevorderde speller nodig heeft. Ook voor volwassenen met spellingproblemen zal het tweede boek een zeer interessant hulpmiddel zijn. Men vindt er zowat alle moeilijke weet- en onthoudwoorden in terug.

Specificaties

Tool: niet van toepassing

Diagnose: dyslexie , dyslexie , leerproblemen

Aard: praktisch , praktisch

Domein: lezen , lezen , schrijven , spelling

Besproken Leeftijd: basisonderwijs (6-9 jaar) , basisonderwijs (6-9 jaar) , secundair onderwijs (12-14 jaar) , secundair onderwijs (14-18 jaar) , hoger onderwijs (18-24 jaar) , Volwassen (+24 jaar) , basisonderwijs (9-12 jaar)

Beoogde Doelgroep: jongeren , jongeren , leerkrachten , pedagogische begeleiders , remedial teachers

Gegevens

Auteur artikel: Monika Schelkens

Datum toegevoegd: 01 mei 2014

Download:

Auteur boek: Anny Cooreman en Marleen Bringmans

ISBN-nummer: 9789045517001 9789045516998

Uitgeverij: Eureka Expert