workshop | ADIBoeken gebruiken met voorleessoftware SprintPDF

De computer vindt meer plaats in onze klassen. Het M-decreet zal deze tendens enkel versterken. ADIBoeken zijn "een must" voor kinderen die problemen hebben met lezen, spellen, zien, … . Het zijn je schoolboeken die je in de klas hebt, maar dan op de computer. Zo kan je bijvoorbeeld laten voorlezen en je werkboeken invullen.

ADIBib is de laatste jaren enorm gegroeid. We bereiken meer dan 6000 leerlingen, en hebben meer dan 3500 boeken voor je klaarstaan. Maar hoe gebruik je nu zo een ADIBoek? Wel, daarom deze vorming!

In deze vorming krijg praktische tips en demo's van hoe je met een ADIBoek met voorleessoftware aan de slag kan. We beantwoorden je vragen en zorgen dat je up-to-date bent. Je gaat zelf aan de slag met ADIBoeken.

Je kan je inschrijven op één van de 4 vormingen.

Er zijn maar 18 plaatsen per sessie. Snel inschrijven is de boodschap.

LET OP: We focussen ons in één sessie op een softwarepakket. Dit pakket wordt gebruikt om de functies met ADIBoeken te tonen. Je ziet dezelfde inhoud, maar dus aangepast op het software-pakket.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Praktisch

Organisator: Eureka Die-'s-lekti-kus

Spreker: Jan Rottier

Website: Klik hier

Adres: Diestsesteenweg 57

3210 Linden

België

Fiche organisatie

Domein: lezen , lezen , motivatie , organisatie klas en school , schrijven , structuur

Type activiteit: workshop

Niveau: secundair onderwijs (14-18 jaar) , secundair onderwijs (14-18 jaar) , basisonderwijs (9-12 jaar) , basisonderwijs (6-9 jaar) , secundair onderwijs (12-14 jaar)

Aard: praktisch , praktisch

Doelgroep: leerkrachten , leerkrachten , GON-begeleiders , zorg-coördinatoren , leerlingbegeleiders , pedagogische begeleiders

Details

Prijs: 60 euro

Type activiteit: workshop

Startuur: 19u00

Startdatum: 20 jan 2015

Einduur: 22u00

Einddatum: 20 jan 2015

Aantal sessies: 1

Meebrengen: Indien mogelijk, zelf laptop met daarop de voorleessoftware geïnstalleerd.

Inbegrepen: